Hallo, ik ben Janna. Het gezicht achter studio luister.

Het fundament van studio luister is mijn liefde voor taal en voor het verhaal van mensen.

En het is in het groentewinkeltje dat mijn moemoe uitbaatte in haar garage dat ik deze liefde voor verhalen ontdekte. Haar klanten kwamen langs voor een pompoen of vier potjes pruimenconfituur maar nog meer voor de oprechtheid waarmee zij luisterde. En ik luisterde altijd heel graag mee.

Naar verhalen over doorzetten en slagen en gerealiseerde dromen maar ook over het missen van geliefden en over relaties die onder spanning gestaan hadden.

En terwijl ik luisterde, kwam het verhaal helemaal tot leven en was het alsof de wereld rondom mij verdween. En dat is nog steeds wat er gebeurt als mij verhalen worden verteld.

Pure, oprechte gesprekken en het zoeken naar precies de juiste woorden om wat ik hoorde en zag te vatten, het geeft me elke keer enorm veel voldoening.

Jullie tijdens een huwelijksceremonie met mijn woorden mogen vatten is dan ook wat ik het liefste doe en waarom studio luister bestaat.

@ Foto door Lot Wildiers

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your