Annelies + Dieter

De eerste zonnige dag in een natte en koude maand mei was de dag van Annelies en Dieter. Yes, de ceremonie kon buiten doorgaan. De grote vijver van het natuurgebied dat grenst aan hun locatie zou dienstdoen als backdrop. Annelies en Dieter wilden dat wat essentieel is in hun leven ook in hun ceremonie zichtbaar zou zijn. En dus kregen hun gezin van vier en de kwetsbaarheid die ze zo hoog in het vaandel dragen een centrale plek.

Ook bij hun moeilijke momenten wilden ze expliciet stilstaan. Die hoefden niet verbloemd te worden. Ze hadden daar zoveel uit geleerd en hadden daardoor dezelfde waarde als hun mooiste momenten, zeiden ze.

De zus van Annelies die piano speelde, Dieter die zelf het nummer ‘Dat komt door jou’ van Bart Peters begeleidde op gitaar en het startschot voor hun uittrede dat werd gegeven door een Jazz-trio, het zorgde voor de persoonlijke en ongedwongen sfeer die Annelies en Dieter voor ogen hadden.

@ Foto’s door Maxikamera 

 ” Wij vonden het heel belangrijk dat we via onze ceremonie ons verhaal en onze liefde konden delen met de gasten van onze trouw. Janna wist perfect onze ‘kern’ te vatten en de rest van ons verhaal daarrond te verwoorden. Met een lach en een traan beleefden we een prachtig moment. Het is heel fijn dat je als koppel nog niet weet wat er exact verteld zal worden, door Janna en door de andere sprekers. Daarnaast was het ook gewoon heel gezellig om de voorafgaande gesprekken met haar te hebben. Het is een moment in de voorbereiding van je huwelijk waar je nog even heel bewust stilstaat bij jullie relatie en wat je voor elkaar betekent, naast het ophalen van leuke herinneringen. Samenwerken met studio luister is wat ons betreft dan ook een echte aanrader: inhoudelijk word je verrast door Janna’s mooie woorden en praktisch is het alvast een zorg minder dat iemand zich mee bezighoudt met een belangrijk deel van je huwelijksdag. “ 

Annelies en Dieter

 ” Janna koos met studio luister, de naam die samenvat wat ze doet en waar ze voor staat. Zij heeft de gave om te luisteren, op zo’n manier dat het je hart vult. Ze heeft de sterkte om verhalen en mensen samen te brengen en met de grootste liefde te verwoorden. Wij hadden het geluk dat goede vrienden van ons studio luister kozen voor hun huwelijk en wij te gast mochten zijn. De ceremonie was authentiek, eerlijk en grappig en vertelde het liefdesverhaal van onze vrienden, zoals ze echt zijn. We genieten nog altijd na dat we daar deel van mochten uitmaken!  

Recensie van Amina, gast op het huwelijk

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your