Inne + Wim

Het eerste gesprekje van Inne en Wim dat ging over hun favoriete muziek en over het weekendwerk dat Inne deed in de Free Record Shop. De reizen die ze later maakten, de geboortes van Kasper en Filippa, Inne en Wim weten nog welk album er toen net uit was of welk nummer er op dat moment speelde. Of muziek een grote rol mocht krijgen dat was geen vraag. En ook voor Kasper en Filippa was er die rol. Bij de intrede, als ringendragers, bij het ja-woord. Want naast muziek stond hun warme gezin centraal. 

Het werd een avondceremonie, in de tuin en onder de toren van de Bloemfabriek in Geel. Een voormiddag met regenbuien maakte plaats voor een avond met zon. 

Dus veel zuurstof in de lucht en vooral heel veel liefde, in elke speech. Haar mama en zijn papa die vertelden over hoe trots ze zijn op hun kinderen.

En ook trompetgeschal na het ja-woord door Kasper en Filippa, een gezinsakte met 4 handtekeningen, geloften met de liefste steken onder water en de bewuste keuze voor een audio-opname van de volledige ceremonie. Zodat ze niet alleen daar maar ook later konden horen hoe ze geroemd werden om hun gave om altijd het grotere plaatje te blijven zien. 

Mooie momenten hardop benoemen en bewust inademen dat is Inne en ondertussen ook Wim. Bekijk en adem hun ceremonie maar mee in. 

@ Foto’s door Inneke Gebruers 

” Wat zijn wij ontzettend blij dat we met Janna hebben mogen samenwerken! We twijfelden eerst of we de ceremonie zelf wilden organiseren (om kosten uit te sparen), maar wij hadden in de verste verte niet zo’n fijne ceremonie gehad zonder Janna. Ze neemt uitgebreid de tijd om je als koppel te leren kennen (met gezamenlijke én aparte gesprekken), in die mate dat er zaken naar boven kwamen die we zelf al een beetje waren vergeten. Janna is nog van het zeldzame soort mensen die oprecht geïnteresseerd is in anderen en vanuit die interesse blijft ze vragen stellen tot ze je door en door kent. We hadden op het einde het gevoel dat ze ons even goed kent als dichte familie en vrienden! Ze was bij elk gesprek goed voorbereid, dacht ook mee na over de setting e.d., en nam zelf het initiatief om contact op te nemen met onze weddingplanners, fotografe en DJ. 

Ook tijdens de ceremonie zelf deed ze het geweldig! Ze neemt haar tijd en laat zich niet opjagen. Onze kindjes waren er ook bij en hadden af en toe wat aandacht nodig, Janna wachtte dan rustig tot ze terug stil waren om weer verder te gaan. Ze bedacht op voorhand ook super leuke dingen om de kindjes wat mee te betrekken. Ze zorgde ook voor wat humor – naar een specifieke oneliner wordt door onze naasten nog dagelijks gerefereerd Janna heeft voor altijd een plaats veroverd in ons hart, spreekt dus voor zich dat we haar absoluut aanraden!

Inne en Wim

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your