Liese + Dries

Liese en Dries droomden van een ceremonie in de tuin van een prachtige hoeve. Jaren geleden had Liese deze locatie in hun hoofd opgeslagen als: trouwlocatie! 

Het weer zat mee. En dus werd hun verhaal verteld in de tuin, onder de boom. Helemaal zoals ze het voor ogen hadden. 

Vlaggetjes symboliseerden en markeerden hun meest memorabele momenten. Hoe het scoutskamp hen samenbracht, hoe ze elkaar op citytrip in Barcelona nog beter leerden kennen en misschien pas echt toen ze gingen samenwonen in het huisje waarvan ze allebei voelden: hier gaan we graag wonen. Het kreeg allemaal een vlag. Ook zijn rust en relativeringsvermogen kwam aan bod en haar daadkracht en structuur en hoe dat ervoor zorgt dat het zo goed blijft werken tussen hen.

Er werd verteld dat tijd apart voor hen belangrijk is, maar ook hoe leuk ze de gedetailleerde updates achteraf vinden, overdag maar ook ’s nachts. 

Liese en Dries zijn zo’n koppel met grote groepen vrienden. Dus was er ook een grote groep gasten en wat meer sprekers dan gewoonlijk. En die keuze begrijp ik volledig. Hun sprekers voegden één voor één nog meer Liese en Dries toe. 

En dan was er ook Cois, hun puppy die sinds enkele weken bij hen was. We twijfelden vooraf even over hoe het zou zijn voor hem. Maar hij was er heel graag bij en bracht de ringen als een pro en deed alle gasten smelten. De gezichten op de foto spreken boekdelen. 

@ Foto’s door Maxikamera 

” Hey Janna, wij hebben een kater van onze fantastische trouw. Het was mega leuk en we hebben enorm veel complimenten gehad over de ceremonie. Bedankt om dit allemaal in goede banen te leiden. Je heb dat perfect geregeld. Wij zijn heel dankbaar! “

Het berichtje na hun huwelijksfeest

” Janna van studio luister heeft onze ceremonie begeleid op ons huwelijksfeest. Hier hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Ze nam de tijd om ons en onze relatie goed te leren kennen tijdens meerdere gesprekken. Hieruit vloeide een prachtige ceremonie waarvan wij en onze gasten enorm genoten hebben. De communicatie verliep vlot en op de dag zelf werd alles in goede banen geleid door Janna. Onze enige taak: genieten! 

Liese en Dries

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your