Sofie + Stef

De herfst liet haar sporen al wat na op de dag van Sofie en Stef en zorgde voor een tapijt van bruine blaadjes onder hun voeten. En zo stond het ook te lezen op hun uitnodiging: vier samen met ons de mooiste dag van ons leven, op een locatie midden in de natuur, waar de vroege herfst samen met ons zijn intrede doet. 

Zij kregen een van de laatste zonnige herfstdagen cadeau. 30 september maar wel nog blote armen en benen. Er werd verteld over hoe hun humor de lijm in hun relatie is en dat samen op reis gaan, is wat ze het allerliefste doen en ook altijd willen blijven doen. 

En dat sinds Aster, hun zoontje, er is de momenten samen nog mooier zijn. 

Voor Sofie en Stef hoefde niet alles vast te liggen. Een onverwacht element verwerken in hun ceremonie, dat leek hen wel iets. Kaartjes met daarop coördinaten werden onder vijf stoelen geplakt. En wie het kaartje vond met daarop de coördinaten van de rots waarop Sofie zat toen Stef haar ten huwelijk had gevraagd, dat werd hun ringendrager. Een uittrede met een erehaag en slingers en bloemblaadjes die maakten het helemaal af. 

@ Foto’s door Feline Godon 

 ” We willen jou van harte bedanken om samen met ons de dag van onze dromen vorm te geven. Je hebt dat fantastisch gedaan! Meerdere personen hebben ons gezegd dat ze de ceremonie echt mooi en goed gestructureerd en dus gemakkelijk te volgen vonden. Ook het traject vooraf was heel leuk en we voelden ons super op ons gemak bij jou. Dus nogmaals een dikke merci.  

Het berichtje na hun huwelijksfeest

 ” Janna onze ceremonie toevertrouwen was één van onze beste keuzes die gemaakt hebben voor onze trouw. We waren niet bewust op zoek naar een ceremoniespreekster, maar op de I do I do-trouwbeurs raakten we aan de praat en waren we vrijwel onmiddellijk verkocht. Nadien volgden er meerdere zeer intensieve, maar gezellige gesprekken om ons verhaal uit te kunnen schrijven. Hiervoor nam Janna steeds uitgebreid de tijd en hadden we eerder het gevoel met een vriendin aan tafel te zitten keuvelen. Deze gesprekken waren bovendien een leuke aanloop naar de trouw zelf. Samen bepaalden we de grote lijnen van ons verhaal en bedachten we leuke elementen om de ceremonie tot een echte belevenis te maken. 

Daarna begeleidde ze ook de andere sprekers op een vlotte manier, zodat hun speeches naadloos in het geheel pasten. Ook over de effectieve planning hoefden we ons geen zorgen te maken. Janna stemde dit zelf af met onze weddingplanner en verifieerde met ons waar nodig. Tot slot en niet onbelangrijk, de ceremonie zelf was prachtig verwoord en meerdere genodigden hebben achteraf gezegd hoe mooi de ceremonie was. We zijn Janna dus uitermate dankbaar en zouden haar aanbevelen aan alle toekomstige bruidsparen die hun ceremonie zorgeloos willen beleven.” 

Sofie en Stef

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your