Sophie + Jeroen

Sophie en Jeroen dat is heel veel liefde voor elkaar en ook voor het maken van lijstjes (lijstjes met klusjes, met boodschappen, met de films die ze nog willen zien). Ik maakte dus lijstjes om hun verhaal te vertellen. Een lijstje voor haar, eentje voor hem en eentje voor hen als koppel. Een lijstje ZIJ, een lijstje HIJ en een lijstje WIJ. Zij die Keuzes maakt door pro’s en contra’s af te wegen, hij die zijn buikgevoel volgt en vertrouwt en hoe het gunnen van elkaars dromen hun WIJ zo sterk maakt. 

Dat hun zus en broers een rol zouden krijgen tijdens hun ceremonie, dat vonden ze essentieel. Zodat zichtbaar zou zijn hoe belangrijk zij voor hen zijn. 

Het werd een broers-en-zus-Pictionarymoment en een rolverdeling als volgt: Anne, zus van Sophie en tekentalent, tekende twee anekdotes die Sophie en Jeroen moesten zien te raden. En de broers die zorgden nadien voor de nodige toelichting van de volgens hen beste anekdotes. Het werd hard maar vooral lief lachen met hun flaters zoals broers en zussen dat mogen. 

En die humor daarvan hadden ze vooraf ook gezegd dat die er echt mocht zijn, het hoefde niet te serieus te zijn. En dus stelde ik voor om hun uittrede te maken op het nummer ‘Diep’ van Get Ready. Het nummer dat Jeroen naar Sophie had doorgestuurd de dag voordat ze een koppel werden. 

@ Foto’s door ‘Oogtepunt’ 

” Janna maakte onze mooie dag helemaal perfect. Ze heeft onze huwelijksceremonie met heel veel liefde verzorgd. Het was zowel grappig als emotioneel, en geen moment saai. We wilden een persoonlijke ceremonie waarbij er verschillende vrienden en familieleden werden betrokken. Janna kwam meteen met veel originele ideeën om interactie te creëren en om een unieke ceremonie in elkaar te steken. We hadden nooit gedacht dat een ceremonie zo tof kon zijn. Dankjewel Janna, we hadden het niet beter kunnen wensen!

Sophie en Jeroen

© All Rights Reserved Studio Luister | Privacybeleid | Foto's door: Inneke Gebruers, Lot Wildiers, Maxikamera en Oogtepunt | Made by your